Varaukset, ohjeet

19.- 20.6.  Mikro-tytöt, Valto Harju

14.7.            Yksityistilaisuus

20.- 22.8.    Pojat 07 - 08. Juuso Tanhuanpää

Varaukset tulee tehdä puheenjohtajan kautta. Häneltä tai majan isännältä haetaan avaimet ja heille  ne myös palautetaan.

Ajo-ohje Kaikulaan

Kokonaismatka  noin  41 km, lähtö Raholasta, moottoritien risteyksestä mitattuna.

-ajetaan n. 18 km Turun tietä ( Vt 12 ) Tottijärven risteykseen, josta vasemmalle ja ajetaan edelleen  n. 14 km ja käänytään vasemmalle ( Palho 5 km ).

-ajetaan n. 7.6. km risteykseen "Yleinen tie päättyy". Tästä oikealle (Päätetie) ja noin 500 m.n jälkeen vasemmalle (Savikontie) ja ajetaan perille noin 700 m. Lopussa jyrkkä ja mutkainen nousu.

Kaikulan käyttäjille

Nauti Kaikulan luonnosta ja maisemista vahingoittamatta puustoa ja kasvistoa. Avotulen voit tehdä sille osoitetulle paikalle sallittuna aikana luvalla äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Kun olet nauttinut Kaikulan saunan muhevista löylyistä ja virkistävästä Pyhäjärvestä, jätäthän saunatilat siistinä seuraavillekin käyttäjille. Tyhjennä kaikki vesiastiat ja tuuleta. Kylmenneet tuhkat pitää tyhjentää tuhka-astiaan. Lämmitä saunaa vain tarpeesi mukaan.

Tutustu sammutusvälineisiin sekä ulko-, että sisätiloissa, jotta olet valmis käyttämään niitä tarvittaessa.

Kun olet poistumassa Kaikulasta, siisti kaikki tilat seuraaville käyttäjille. Vie syntyneet roskat ja jätteet Päätetien varrella sijaitseviin jäteastoihin.

Varmista, että sähköt on katkaistu sekä ovet lukittu. Ilmoita majan isännälle havaitsemasi puutteet  tai vahingot.

Kaikulan saunassa saa muhevat löylyt isompikin ryhmä ja laiturilta voi pulahtaa välillä Pyhäjärveen virkistymään.

Rantaan sijoitetulla nuotiopaikalla on paistunut monet makkarat ja kuultu monta nuotiotarinaa.

Kaikulan edustalta avautuu Pyhäjärven mainiot ja laajat kalavedet.

Kaikulan edustalta avautuu Pyhäjärven mainiot, laajat kalavedet.